Nejste přihlášen/a.
Ahoj rádci, věděl by někdo z pamětníků, jak byl uvnitř zapojen tento typ vidlice? Kde byla fáze? Jaký byl pinout?
Dík
Je to sice zásuvka, ale pohyblivá. Označení by mělo být uvnitř (u ochranného vodiče tam určitě je).
Jinak se zařiďte podle připojovaného přístroje.
Vibe2... ten právě žádný doma nemám. A kamarád má Uvir a tam se to nevím, zda dá poznat?... Leda, že by fáze šla na vypínače, ale má uvir pojistku, podle které by to šlo navést, že je to fáze...
Nicméně pod odpovědí clase jsem dal foto, které jsem našel na webu od generátoru signálu tesla a je tam vidět, jak jde nulák na izostat a pak na primár trafa, takže logicky to druhé jde na isostat a pak na tu přístrojovou pojistku.
A nějaká zvyklost nebo servisní návody k Tesla přístrojům?
Předpokládám, abych přivedl fázi do přístroje na pojistku.
Přístroj doma ovšem žádný takový nemám a kamarád mě poprosil o propojovací kabel, tak aby to měl co nejlépe propojené.
Nemá někdo servisní dokumentaci k nějakému zesilovači, laboratornímu zdroji nbeo generátoru, kde by to bylo nakresleno? Co vím, tak v těch schématech Tesly byly vyobrazeny v legendě i konektory a jejich zapojení.
Já taky hledám, ale nenacházím. Nebo mě na´tukněte, kde krom Uvir, BK127,... je toto ještě použito.
Dík
... případně nějaká meopta promítačka?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.