Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kávovar nejspíš propouští vodu

Od: josh odpovědí: 2 změna:
Je normální že pokaždé mám tolik vody v té odkapové misce pod kávovarem Philips?
Já se ani nedivím že to chce po mě dolévat tak často vodu když to evidentně takto propouští vodu bez užitku. Vždyť to skoro přeteklo a mohlo to udělat škodu... Model je Lattego 5500
Je to na reklamaci? Dělá to od začátku máme ho 1,5 měsíce

Kávovar nejspíš propouští vodu

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olin
hodnocení

0x

Někde to propouští vodu nebo páru, za mě reklamace. Dole ta miska je jen pro případ ucmrndnutí ze šálku(alespoň co znám kávovary).

doplněno 02.10.25 17:45:

Shlédnul jsem video o čištění přístroje a ta vámi vyfocená část nádobky zaplavená vodou bude spíš nějaká netěsnost u přípravy páry nebo nátoku vody. Zkuste zkontrolovat těsnění na té části kávovaru uvnitř přístroje přístupné po vytažení nádobky s vodou.

doplněno 02.10.25 17:47:

Shlédnul jsem video o čištění přístroje a ta vámi vyfocená část nádobky zaplavená vodou bude spíš nějaká netěsnost u přípravy páry nebo nátoku vody. Zkuste zkontrolovat těsnění na té části kávovaru uvnitř přístroje přístupné po vytažení nádobky s vodou. Může být porušené těsnění z výroby..

milanb
hodnocení

0x
Mame kavovar v praci, a ten nas se po kazdem zapnuti a pred kazdym vypnutim proplachne cistou vodou, pak se musi ta odkapova miska vylit. Jak myslite ze by vam chutnalo kafe, kdybyste mel v trysce jeste zbytek z predchoziho? Nehlede k tomu, ze by se pravdepodobne nekde neco ucpalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]