Dobrý den, má fritéza nemá možnost ztlumení, takže se chci optat jestli máte někdo zkušenost s ručním vyndáním repráčku nebo buzzeru ze spotřebiče. Protože pokud musím na hranolky zmáčknout několikrát tlačítko a každé udělá zvuk, dříve mi zešednou vlasy než se ty hranolky udělají. Je to fritéza DOMO DO542FR Díky.
Mé řešení je fritéza s mechanickým natahovacím budíkem namísto dnes obvyklých digitálních zbytečností Jedno otočení a už to fici. Na konci jen cinkne, jindy a jiný zvuk nemá jak vyluzovat, pokud nepočítám tiché tikání. Ale odpojit nebo zneškodnit ten zdroj nevyžádaného zvuku určitě půjde. Zrovna nedávno jsem vyrval repracek a natáčecí motorky z čínský kamerky, která se při ztrátě WiFi nebo kdy každou chvíli dementne tocila dokola a kvokala
Zrovna s fritézou ne, ale už jsem rozdělal spoustu různých elektronických udělátek a cosi tam měnil. S trochu rozumným vybavením a trochou šikovnosti to není probém.
Ale buzer se přinejhorším dá i sprostě vypáčit a vyštípat hrubou silou a štípačkama, jen po něm nesmí zbýt plandací drátky. Že tam místo buzeru bude jen díra a nožičky by ničemu vadit nemělo. (Kromě záruky teda - neoprávněný nekvalifikovaný zásah do s potřebiče a tak podobně)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.