Nejste přihlášen/a.
Protože pokud musím na hranolky zmáčknout několikrát tlačítko a každé udělá zvuk, dříve mi zešednou vlasy než se ty hranolky udělají.
Je to fritéza DOMO DO542FR
Díky.
1x
Ale odpojit nebo zneškodnit ten zdroj nevyžádaného zvuku určitě půjde. Zrovna nedávno jsem vyrval repracek a natáčecí motorky z čínský kamerky, která se při ztrátě WiFi nebo kdy každou chvíli dementne tocila dokola a kvokala
0x
Zrovna s fritézou ne, ale už jsem rozdělal spoustu různých elektronických udělátek a cosi tam měnil. S trochu rozumným vybavením a trochou šikovnosti to není probém.
Ale buzer se přinejhorším dá i sprostě vypáčit a vyštípat hrubou silou a štípačkama, jen po něm nesmí zbýt plandací drátky. Že tam místo buzeru bude jen díra a nožičky by ničemu vadit nemělo. (Kromě záruky teda - neoprávněný nekvalifikovaný zásah do s potřebiče a tak podobně)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.