Nejste přihlášen/a.
Ahoj máte někdo zkušenost s čističkou vzduchu, hlavně nechápu jaktože nemá výměnnné filtry.
budu ráda za vaše názory a postřehy.jinak mám byteček 2+1 bude tam stačit?
Ta konkretni nema fiktr z toho duvodu ze vzduch primo necisti ale nabiji kladnymi ionty a zlepsuje atmosferu kytky atd...prach se usazuje na vnitrnim el. stat. filtru to znaci ze jednou mesicne vytahnete kovou tyc a setrete z ni vstrvu prachu..nekdo rika ze je to uzasne do kancelare na uvolneni druhy rika ze je to blbost je treba vedet jaky a proc vzduch chcete cistit..
Čističku mám doma ve stříbrném provedení. Jsem s ní osobně spokojená, používám jí od podzimu do jara. Nemá žádné výměnné filtry. Nevím, jak to mám vyjádřit. Uprostřed přístroje jsou takové nerezové pláty, na které se chytají ty nečistoty. Vytáhne se to ven (3 pláty), očistíte, vysušíte a zasunete zpět. Je to velmi jednoduché čistění. Pro kuřáky je vynikající na čištění vzduchu. Zda bude stačit na celý byt nevím. Mám ho v pokoji o rozměrech 27 m čtverečních, kde vyčistí vzduch dobře.
Zakoupením čističky vzduchu se Vám velmi sníží prašnost v místnosti, ale i celém domě. Měli jsme čističku Ionic-Care Triton X6, ale nebyla moc účinná, tak jsme ji po 10 dnech vrátili.
Koupili jsme si o něco dražší a kvalitnější čističku vzduchu značky Sinclair SP-300A a jsme s ní moc spokojeni.
Čistička ze vzduchu odstraní prachové částice, zvířecí alergeny, pyly, bakterie, plísně, cigaretový kouř, zápach.
Má několik filtrů: bavlněný filtr, předfiltr, uhlíkový filtr, HIMOP filtr, HEPA filtr, které spolehlivě zachytí prach.
Můžeš si nastavit 4 úrovně (režimy) čištění. Čističku máme cca půl roku a můžeme ji jen doporučit jako lapač prachu a nečistot, které jsou ve vzduchu.
Lukáš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.