Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych poradit jaký vybrat lineární motor za dobrou cenu, napájení nejlépe 12V, aby ventilačku otevřel tak o 10cm, a nejlépe aby k tomu hned prodávali nějaké upevnění k plastovému oknu. ... okno je malé rozměry 60x40 cm
na spoutě eshopech toto vše najednou nedokážu najít ...
Já našel také něco podobného : allegro.cz/...
, nějaká čína, to by asi stačilo, ale to uchycení se mi nezdá požít na hranu okna + rámu
asi bych musel nějakej držáček zbastlit ...
myslel jsem jestli už nemá někdo nějakej vyzkoušenej set přímo na okna s ventilačkou ..
jde o to že v zavřeném stavu musí mít ten držáček takovou polohu aby se mezi to vešel ten zdvihací mechnismus ...
Pokud seš kutil, tak si najdeš, vybereš a koupíš lineární motor s napájením 12V a s požadovaným zdvihem. Zbytek si musíš vyrobit podle tvých možností a požadavků.
Pokud to nedokážeš, tak se musíš zeptat u výrobců oken, jestli mají něco podle tvých požadavků a nebo z požadavků slevit.
Já bych možná uvažoval i o variantě s použitím dálkového ručního otvírání okna a k tomu bych pak namontoval ten lineární motor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.