Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wireles mobile wifi

Od: ladik® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,koupil jsem si "mobilní wifi",celý název -wireles mobile wifi.Podle návodu by zařízení mělo fungovat hned po zapnutí.Po zapnutí se mobil v pohodě připojí, ale zařízení nemůže najít žádnou síť k připojení.i po připojení k PC žádná reakce.Pokud má někdo zkušenost s tímto zařízením,prosím o radu.Foto v příloze.Děkuji ladik

Wireles mobile wifi
Wireles mobile wifi #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Vždyť tam nemáte SIM kartu. Bez ní (a datového tarifu) to nemá jak fungovat, nepřipojí se k internetu.
Nebo jste si myslel, že si koupíte krabičku a budete mít všude internet zadarmo?
olin

tvl - to kdyby fungovalo bez SIM karty, to by výrobce nestíhal ani vyrábět a měl by fronty před fabrikou*smich*. Třeba se takových krabiček dožijem*modla*

hodnocení

Díky za komentář,bohužel jsem skočil na zavádějící nabídku.Nikde nebylo ani slovíčko o nějaké simkartě. a já na to skočil,přestože mi vrtalo hlavou kam se to připojí/tak jak v jiné odpovědi -stály by na takové zařízení fronty /.Jsem od přírody zvědavý a tentokrát jsem se nechal nachytat. L.

hudx
hodnocení

1x
TO je nějaký noname krám?funkci zastane smartphone.
Podle mě TO zařízení se k žádné existující. wifi nepřipojuje,naopak ostatní se připijují na TO.

jirib
hodnocení

0x
Bez simkarty s datovým tarifem to asi nepůjde.Může být blokováno,jen na určitého operátora...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]