Dobrý den, vlastním elektrickou koloběžku KugooKirin g3. Neví někdo o nějaké funkční aplikaci? Jela v pohodě do připojení aplikace Neoline eRude. Od té doby je na režimu 3 max 35k/h. Nevíte jak vrátit zpět do původního nastaveni? Myslím si že aplikace Neoline nějak "proměnila,, napětí. Oficiální aplikace k ničemu nevyhleda. Reakce od výrobce 0. Děkuji
Na přístrojové desce nebo řídící jednotce by mělo být RESETOVACÍ tlačítko. Zkus resetovat.
tomas001
Zdravím děkuji za odpověď, večer to zkusím rozebrat a mrknu má to. Děkuji to mě vůbec nenapadlo, mám vyzkoušené snad všechny různé kombinace a zkratky.
Dobrý večer Mám novější a tlačítko MODE mám na dotykovém displeji. Po stisknutí dle návodu se kolobka vypne i s tlačítkem MODE. Tak musí byt snad i jiný způsob.. Děkuji i tak .
olin
Jedině ještě ta aplikace v mobilu Neoline E-Ride, jestli neumí odinstalaci toho, co si tam nacpal, případně jestli si ta apka nedělá zálohu originálu koloběžky. Nevím o tom programu nic, nechce se mi to studovat. Pokud ta apka nebude umět vrátit koloběžku do originálu, napiš na podporu výrobce koloběžky, jak se dělá reset přes displej.
Tady tento postup na nastavení maximálky by nezabral?
Případně prohledat youtube, je tam toho víc.
tomas001
Dobrý den, aplikace Neoline nezalohuje předešlé data ale přepisuje. Tak asi přepsala napětí v řidici jednotce, přes displej mi nejdou zkratky. Děkuji Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.