Dobry den nevi prosim nekdo zavadu posilam i video. Mycka se asi po 10 min vypne zapne tak to dela nekdy 5 minut pak pokracuje program dal, nekdy to dela dyl nekdy je to ok. Moc dekuji.
Možná jsem to špatně pochopil-vypne se po deseti minutách nebo vteřinách-na videu je to vypnutí asi za 5 - 6 vteřin, stáří myčky, případně typ výrobku?
olin
Nejsem si jist, nesvítí kontrolka chybějící soli? Takhle to vypadá na vadnou elektroniku nebo nějaký vypadlý kontakt. Za mě: chce to rozebrat a zkontrolovat "elektriku".
Totéž dělala myčka Bosch, stáří asi 12 let, kterou jsem díky tomu dostal za odvoz. Podle všeho chyba ve zdroji, ne studenák, ne vyschlý kondiky, ale šváb ve zdroji, který má na starosti i vyp/zap. K výměně jsem se nedostal, při pokusech chcípl zdroj úplně, vyřešilo to externí napájení 12V adaptérem schovaným dovnitř myčky. Zatím má za sebou nekolik desítek cyklů bez výpadku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.