Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Chci si koupit novou tv ale nevím se rozhodnout jakou značku.Poslední dobou se hodně zlepšilo tcl ale muže bít i jiná značka.Lg né je velmi pomalá.Muj rozpočet je 16 000 kč.A nevím co je lepší,qled nebo qled.Prosím poradte popřipadě konkretni tv..
Před měsícem jsem vyhodil plasmu LG, která bez poruchy fungovala celou dobu tj.15 let, ale chtěl jsem smartTV. Koupil jsem opět LG, 55 palců za pouhých 8.900,- a vše funguje jak má, bez jakýchkoli prodlev. Používám ji s oneplayem, připojená je přes WIFI. Za ty peníze nic lepšího asi nejde koupit. Vřele doporučuji.
Ještě pro upřesnění, TV je 4K a LED. LED jsem zvolil schválně, protože svítí ze všech systémů nejvíce a proto je vhodná do místnosti kam jde hodně světla.
Jen doplním ohledně značky výrobku: Pokud člověk neřeší peníze-ber tv co se ti líbí, pokud ale řeší opravy televizí, tak musí koukat na náhradní díly, jestli je zástupce pro danou značku v dané zemi umí sehnat. Televize co vydrží 5 let je u mě zmetek a firma si nezaslouží existovat a o dost hůř, když nemá základní náhradní díly.
Ještě doplním: Každý nechce televizi se všemi vymoženostmi, někomu stačí jen sledování pozemního vysílání-většinou starší generace. A zapoměl jsem také na televize, co bude fungovat déle než pět let.
re4zon, ještě jsem se nedostal k opravě té SONY, musím dělat i jiné práce, tohle mám jako koníček už od dětství(oprava elektroniky), ale dám vědět až to opravím..
Vybrat dnes televizi co něco vydrží bez opravy alespoň čtyři-pět let a má svižný software je umění. Jediné co ti pomůže při rozhodování je navštívit pár frekventovaných obchodů ve velkých městech a zeptat se, s jakými tv nejsou problémy. Stejně ti prodavač doporučí Samsung nebo LG, maximálně ještě to TCL, to TCL je dost po hotelích a obraz i svižnost přepínání je dobrá. LG má pomalejší odezvy na přepínání, alespoň ty starší a levnější. Za mě nebrat SONY, už to není "japonské" a servisová podpora Sony je špatná. Druhá možnost je navštívit nebo napsat email do servisu televizí, co doporučují.
Jsi muž nebo žena? Pokud jsi ženatý muž, nech vybrat manželku, ať máš komu nadávat až ji (televizi, ne manželku) povezeš reklamovat.
Mám zkušenost. Pvvní plochá televize byla nějaká JVC, po druhé reklamaci nám vrátili peníze (tu televizi vybrala manželka). Poptával jsem se po internetu, prý všechny televizory v té cenové hladině (asi 10kKč,už si to přesně nepamatuji) jsou na jedno brdo, tak jsem si vyhlédl nějaký SONY, zlevněný asi z 24kKč na asi 13kKč, byl zatím na jedné reklamaci, blbne připojení na NETFLIX, vyřešili jsme to nějakou krabičkou zvenku, zatím funguje.
Každý má své priority ve výběru, Já jsem vybíral podle funkce televize. Obešel jsem kamenné obchody, abych viděl co chci.
Pak jsem hledal tu správnou podle ceny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.