Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Red mi A2 - oznámení o připojení

Od: fr odpovědí: 4 změna:

Kde, prosím, v Red mi A2 telefonu najdu to oznámení , abych mohl povolit a konečně se uskutečnil přenos fotek z tohoto smartphonu do počítače (Win10)?: Na monitoru pc to píše toto : "Systém Windows zjistil, že je Váš Redmi A2 napájen ze sítě, a proto jsme Vašemu zařízení poslali oznámení o připojení. Přijetím tohoto oznámení získáte oprávnění k importu vašich fotek... "

prosím o radu (krok za krokem)

a) kde v Nastavení (jaká přesně volba) mám ověřit , zda mohu usb kabelem vůbec fotky do PC přenášet

b) kde najdu ono Oznámení o připojení

d ě k u j i

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Po připojení k PC stáhněte roletku směrem dolů, objeví se tři možnosti, zjednodušeně nabíjení, přenos všech fotek a třetí přenos souborů. Vyberte přenos souborů, pokud dáte fotky, stáhne to najednou všechny fotky. Po vybrání fotek nebo souborů se v PC objeví foťák jako další disk. U Xiaomi Redmi to tak mám...

fr
hodnocení

0x

po připojení kabelu k PC se na displeji telefonu neobjeví nic...

To se přímo občas objeví; pokud ne, stáhněte "obraz" shora dolů, třeba vícekrát, až se objeví požadované nabídky. Ty tři nabídky bývají dole na displeji ve třech řádcích

hodnocení

0x

Moje Redmi také hned nenabízí povolení k přenosu dat/fotek,. nejdříve je tam obrázek že se tf nabíjí. Tak zkouším vyp/zap monitor telefonu , líznout obrazovku prstem, odpojit/ zapojit kabel k PC a vždycky se nakonec dočkám nabídky Použití USB.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]