Nejste přihlášen/a.
Zdravím, vyplatí se dnes měnit baterii v Iphone 11 nebo je jistější koupit nový, 16 nebo 16e...používám mobil krom volání a sms na maily, občas socky a youtube a bankovní aplikace...a často teda v autě přes carplay. Díky
Pokud vám iPhone 11 vyhovuje, výměna baterie v appleguru v Praze stojií 1.070,- Kč. K tomu zdarma diagnostika a pokud se s nimi domluvíte, zdarma i doprava. Tel. 607 855 558.
@m1: S appleguru mám výborné zkušenosti a raději si něco připlatím, než iPhona bastlit doma. Baterie pro iP 11 s cenou pod cca 500Kč jsou vesměs baterie tzv. 3. strany bez certifikace Apple.
Vodotěsnost? Na proniknutí tekutin nedává záruku ani sám výrobce a já iPhona (ani jiný tlf) do vody nestrkám.
Ta baterka může mít reálnou cenu tak 230 Kč? Zbytek je práce a know-how? Záruku na vodotěsnost vám po výměně baterií asi nedají co?
Podle mých zkušeností ty aftermarket by baterky mají příšernou životnost, Tohle drahá myslíš že bude mít životnost originálu z Provovýroby? Taky mám baterku hodně let starou a už se chýlí... Operační systém iOS píše 77% ale moc tomu nevěřím - myslím že má tak 50 maximálně
Zdravím,
je těžké poradit.. Zvažte sám...
Pokud vám dostačuje iPhone 11 a nepotřebujete lepší funkce nových modelů, pak ano. Vyměnit baterii a určitě nešetřit nějakým podřadným servisem a kvalitou baterie. Ona totiž ta 11-náctka, měla z těch dřívějších iPhonů tu skoro jednu z nejsilnějších baterii v řadě (neberu vyšší verze velikostí řady, dříve Plus, nebo Max.)
A jedno je jisté, současná verze iOS 18 není poslední. Na podzim půjde uprgradovat na iOS 26. Což sice bude asi poslední (nevím), ale tím neznamená že tel. nepoběží dobře dále.
A pokud se vydáte s nákupem výš, můžete si zde porovnat vaše uvedené modely, 11, 16e, 16:
Hodně zdaru při vývěru!
ps: něco jsem zahlédl mimo dotaz zde v odpovědích na vodě-odolnost. Výrobce uvádí IP68, až 30 minut v hloubce 2 metrů, pro modely 16 až hloubku 6 metrů. Hah, nemám vyzkoušeno.. Já svůj dřívější iPhone z Jadranu už nenašel, takže nelze přispět s vlastní zkušeností
Pěkný den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.