Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Iphone 11 výměna baterie

Od: pivko® odpovědí: 4 změna:

Zdravím, vyplatí se dnes měnit baterii v Iphone 11 nebo je jistější koupit nový, 16 nebo 16e...používám mobil krom volání a sms na maily, občas socky a youtube a bankovní aplikace...a často teda v autě přes carplay. Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud vám iPhone 11 vyhovuje, výměna baterie v appleguru v Praze stojií 1.070,- Kč. K tomu zdarma diagnostika a pokud se s nimi domluvíte, zdarma i doprava. Tel. 607 855 558.

doplněno 24.08.25 14:52:

@m1: S appleguru mám výborné zkušenosti a raději si něco připlatím, než iPhona bastlit doma. Baterie pro iP 11 s cenou pod cca 500Kč jsou vesměs baterie tzv. 3. strany bez certifikace Apple.
Vodotěsnost? Na proniknutí tekutin nedává záruku ani sám výrobce a já iPhona (ani jiný tlf) do vody nestrkám.

m1

Ta baterka může mít reálnou cenu tak 230 Kč? Zbytek je práce a know-how? Záruku na vodotěsnost vám po výměně baterií asi nedají co?

Podle mých zkušeností ty aftermarket by baterky mají příšernou životnost, Tohle drahá myslíš že bude mít životnost originálu z Provovýroby? Taky mám baterku hodně let starou a už se chýlí... Operační systém iOS píše 77% ale moc tomu nevěřím - myslím že má tak 50 maximálně

@m1 : vzhladom na hodinovu sadzbu opravara je ta cena vyborna. Ak si spocitate ceny prenajmu priestorov, vybavenie, dane, odvody, tak je to smiesne lacne.

hodnocení

0x

Zdravím,

je těžké poradit.. Zvažte sám...

Pokud vám dostačuje iPhone 11 a nepotřebujete lepší funkce nových modelů, pak ano. Vyměnit baterii a určitě nešetřit nějakým podřadným servisem a kvalitou baterie. Ona totiž ta 11-náctka, měla z těch dřívějších iPhonů tu skoro jednu z nejsilnějších baterii v řadě (neberu vyšší verze velikostí řady, dříve Plus, nebo Max.)

A jedno je jisté, současná verze iOS 18 není poslední. Na podzim půjde uprgradovat na iOS 26. Což sice bude asi poslední (nevím), ale tím neznamená že tel. nepoběží dobře dále.

A pokud se vydáte s nákupem výš, můžete si zde porovnat vaše uvedené modely, 11, 16e, 16:

apple.com/...

Hodně zdaru při vývěru!

ps: něco jsem zahlédl mimo dotaz zde v odpovědích na vodě-odolnost. Výrobce uvádí IP68, až 30 minut v hloubce 2 metrů, pro modely 16 až hloubku 6 metrů. Hah, nemám vyzkoušeno.. Já svůj dřívější iPhone z Jadranu už nenašel, takže nelze přispět s vlastní zkušeností :)

Pěkný den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]