Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může rušit bezpečnostní kamera PIR čidlo?

Od: nonek® odpovědí: 2 změna:

Připadá mi, že kamera TP-link C520WS ruší čidlo PIR (spínající reflektor LED), výrobce čidla Kanlux, typ SL-2300/B. Vzdálenost kamera - PIR je cca 8 cm, kamera jede přes wi-fi. Starší čidlo PIR se chovalo stejně, koupil jsem proto nové (považoval jsem staré za vadné), viz typ výše a je to stejné, PIR spíná světo světlo bezdůvodně i dvakrát za minutu, přitom kamera nezachytí žádný pohyb. Samotné staré PIR jsem zkoušel "na stole" a fungovalo normálně... V příštích dnech odzkouším připojení kamery přes UTP kabel, výsledek dám vědět ... Nesetkal se někdo z vás s podobným problémem?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cien
hodnocení

3x
Nemůže PIR senzor reagovat na IR přísvit kamery?

olin
hodnocení

0x

Vlak s trolejí spínal podobné čidlo na vzdálenost cca 60m, i blesk z oblohy, ten nakonec tento senzor i "trvale sepnul". Pokud dáš čidlo do blízkosti tepelného zdroje, může sepnout. V případě PIR čidla v blízkosti žárovkového svítidla se skleněnou koulí, kdy se koule ohřeje od žárovky, může čidlo párkrát sepnout. Pohybové PIR jsem aktivoval i na vzdálenost 15 m.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]