Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Logitech bluetoth audio adapter

Od: kadmon® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,zakoupil jsem ho,nebot prý je i vysílač. Provedl jsem spárování s mobilem.Zároven jsem adapter propojil s radiem Hama DIR,který nemá bluetoth. Mobil mi ukazuje spárování se sluchátky Marschal a spárování s adapterem. Kabely jsem spojil u radia s výstupem pro sluchátka,nebo Line out.Radio je zapnuté,ale do bezdratových sluchátech Marschal zvuk nejde. Díky předem za radu.

Logitech bluetoth audio adapter
Logitech bluetoth audio adapter #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

0x
A ceho chcete docilit? Posilat zvuk z radia pres ten adapter bezdratove do mobilu a z nej do sluchatek? Tak to asi tezko.

hodnocení

0x
Kde jste našel informaci, že by to takto mělo fungovat? Tedy že vám to umožní poslat zvuk z "věže"do BT sluchátek (jestli tedy dobře chápu, o co se pokoušíte). Já v popisech čtu, že je to určeno k přehrávání z mobilu přes BT do audiozesilovače, který BT nemá.
Ani podle návodu to tak nevypadá:
mironet.cz/...

riva
hodnocení

0x

K čemu má sloužit ten "mezikus" ve formě mobilu? Obvykle se koupí BT vysílač (obvykle je lepší si rovnou pořídit ve verzi vysílač/přijímač) a s ním se spárují sluchátka.

hodnocení

Prosím o radu,jaký přistroj koupit,který mi tutově bude přenášet přes bluetoth ze staré TV z kabelu od sluchátek do bezdrátovích sluchátek. Díky.

hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]