Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung Galaxy A33 5G problém s internetem

Od: topta® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

3 roky starý mobil Samsung Galaxy A33 5G začal mít problém s připojením k internetu. Tam kde jsem dřív v pohodě chytil 4G nebo 5G mám nyní jen E, občas to skočí na 4G nebo 5G, ale občas jsem taky bez internetu úplně. Už si nevím rady, zkusil jsem samozřejmě restartovat telefon, vypnout a zapnout telefon, psal jsem do T-Mobilu, jestli něco nezměnili a prý nic, měl jsem podezření na vir v mobilu, ale žádný tam nemám. Zkusil jsem také nastavit, aby se mobil nepřipojoval k 5G sítím, pak k LTE, ale taky to nepomohlo. S Edge připojením opravdu nic na mobilu neudělám, prosím poraďte.

Moc díky.

PS: Nedávno začal také problém s foťákem viz moje jiná otázka a přijde mi, že dochází i k rychlejšímu vybíjení než před nedávnem.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

Možná odchazi baterie.

hodnocení

0x
Když jsem takto u nás doma začal ztrácet signál, tak se ukázalo, že jsme přišli o BTS vysílač, když zborali těžní věž..
Jiný problém byl s mobilem POCO, který měl anténky nalepené na zadním krytu a kontakt k nim zajišťovaly napruženè kontakty, ze kterých se kroucením časem otřelo zlato a ztrácely kontakt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]