Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčka v rozdvojce

Od: founek odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

jdu na vás s dotazem. Přemýšlím nad koupí myčky, ale v zásuvce kde by měla být zapojená mám už připojedený Led pásek, který mám jako osvětlení nad linkou. Bude to dělat v zásuvce neplechu když to napojím přes rozdvojku?

Díky za rady :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

2x
Kdyz pouzijes rozdvojku na aspon 10A, coz je prakticky kazda, tak to je uplne v pohode.

ellleee
hodnocení

2x

Pokud se nebude viklat, tak rozhodně žádný problém s kvalitní rozdvojkou nebude. Myčka je dělané tak aby nebrala víc než 2 kW a to ještě po krátkou dobu ohřevu.

Ale co se stalo mě jednou: jak je na myčce zezadu ten asfalt, tak to bylo přimáčkle nalepené na vidlici (Vidlice byla strč anna do zásuvky přesně za tou myčkou kam jsme zásuvku namontovali) a cloumalo to s vidlici v zásuvce (a rozpojovalo se to ) Než jsem na to přišel :))

Co se na té myčce dělo, že to cloumalo s vidlicí v zásuvce? :) U pračky bych to zdůvodnění ještě chápal, ale myčka ...?

hodnocení

1x
Tak misto jednozasuvky, dejte dvojzasuvku.
Pripadne je i rozdvojka na 16A. kvelektro.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]