Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najdu režimy videa?

Od: fr odpovědí: 7 změna:

svetiphonu.cz/...

Umí, prosím, tento smartphone - rok výroby 2023 - i FULL HD VIDEA? Nedaří se mi najít to "přepínání", HD/FULL HD. Díky za instrukce

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

V parametrech o tom není zmínka.

hodnocení

0x
Měl by. V režimu nahrávání videa rozklikněte tři čárky vpravo nahoře, já tam na jiném modelu mám nabídku rozlišení.

chas
hodnocení

0x

Full hd video (1080p) umí i iPhone 4s z toku 2011 tuším... Takže v roce 2023 pokud byl uveden tento Xiaomi, Tak si myslím, že by to také mohl umět ;)

mathew
hodnocení

0x

Však to tam máte napsaný, že umí, stačí si přečíst ty parametry až do konce. V telefonu se to bude přepínat v nastavení videa.

hodnocení

0x

mi.com/...

Ano.

Rear video recording
1080p | 1920 x 1080 at 30fps

V nastavení pro video to někde bude, ale můžete to mít pojmenované jen něco jako vysoké rozlišení apod.

hodnocení

0x

Dobrý den, ptáte se na redmi a2 amyslíte přehrávání nebo natáčení? Případně v jakém programu/prohlížeči přehrávání. Nicméně zcela jistě ano, zvládne to i mobil z 2019 , H264 určitě, hevc nemohu potvrdit.

gooomal
hodnocení

0x

Obrazovka má rozlišení 1600 × 720px (HD), HD je 1280x720px, FullHD je 1920x1080px. [1]

Zařízení zvládne přehrát FullHD, avšak moc velký rozdíl oproti HD to nebude, protože obrazovka je HD (HD video se zobrazí 1px na 1px), výhodou přehrávání FullHD videí je akorát to, že se u hodně komprimovaných FullHD videí se ztrácí komprese při vykreslování na HD obrazovku, ale zárověň je zde lehké rozmazání skrz interpolací pixelů (resampling blur).

Zadní fotoaprát je 8Mpx a přední je 5Mpx oba jsou až FullHD [1], každá fotící aplikace může mít své nastavení kvality fota (HD/FullHD), bohužel mobil Lidově Čínských značek nevlastním nevím jestli nemajou náhodou svoju app. Kdyžtak v případě že nemá v nastavení zkuste jinači aplikaci např. OpenCamera, ta to má zcela určitě možnost změny rozlišení u pořizování videí.

[1] zdroj heureka.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]