Zdravim. Mam dotaz. Vlastnim Samsung Galaxy S21+ a premyslim o koupim Xiaomi 14T Pro. Furt se nedokazu rozhodnout, zda koupit. Uz tyden ctu recenze a koukam na videa Na mobilpohotovost vychazi na 11 990,- S vykupem meho Samsungu me Xiaomi vyjde na 4790,-( vykupni bonusy) Je tu nekdo, kdo vlastni tento Xiaomi? Jak ho celkove hodnotite? Cetl jsem, ze v telefonu jsou nejake reklamy. Daji se vypnout? Da se to nejak omezit? A funguje dobre android auto? Taky jsem nekde cetl, ze je to nejaky problem u Xiaomi, tak nevim. Nebot u Samsungu bez problemu. Diky za kazdou radu.
Vyžádal jsem si ho jako služební a mám ho jako náhradu po Xiaomi 11T Pro...spokojenost...reklamy tam asi jsou, ale aplikací 3.stran se to dá vyrušit... každopádně mi přijde, že je jich míń jak u 11T Pro...s navigací nepomůžu, používam svátečně a na moje potřeba to stačí
Neporadím, ale teda ty reklamy mě překvapujou, to jako fakt za tyhle peníze jsou reklamy v ceně? U několikanásobně levnější Motoroly E40 nemám reklamu žádnou, předtím nejakej Ulefone taky nic, ještě předtím Umax taky bez reklam, ten teda akorát pořád někam "datoval" a pomohl jen firewall. Ještě předtím nějakej starickej Samsung mini a Asus a taky si nic reklamního nevybavuju.
To je něco za něco, Motorola (=Lenovo), Ulefone a Umax, to jsou všechno "značky", který bych si dobrovolně už fakt nekoupil. Poslední Motorola při slabým GSM signálu dělala ghost touch. Nechutný. Ona velká část těch reklam jde vypnout, ale je to rozesetý na spoustě míst. A HW má Xiaomi slušnej. A o co je při stejným HW levnější než Samsung, o to má víc reklam..
Já tohle mám jako takovej koníček, leccos se snažím koupit levné a ještě levnější, ať už z naivity, nebo zkusím štěstí na kus, případně ze zvědavosti A odmítám platit za cokoli značkového, na co jsem si všiml reklamy, tu si kupovat prostě nechci. Co má reklamu, to ji evidentně potřebuje ... Ale o tom Ghost touchu čtu prvně, respektive znám to, ale jen v případě ovládání telefonu mokrýma rukama nebo v dešti. A vlastně to znám už z éry tlačítkových telefonů, promoklé čudlíky se chovaly stejně jako dotykáč v dešti
Byla to výrobní vada nějakého Moto G modelu. Jenže trvalo dost dlouho, než se objasnilo, co se to děje, navíc to dělalo jen u nás doma, kde je signál na mezi příjmu, v servisu by to nedělalo. A seberte děcku nový telefon, že ho dostane za měsíc. Takže jsem postupně zjistil, že jsem naletěl, že Motorola už vlastně neexistuje, že je to podělané Lenovo, které bych nikdy nekoupil a časem se i ten problém provalil na netu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.