Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zruším na telefonu tlačítko pasní 3 písmen najednou?

Od: aja odpovědí: 4 změna:

Mám tlačítkový telefon. Chci psát sms, ale píšou se mi 3 písmena najednou s podtržítkem.Jak to vyruším?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejjednodušší je vyzkoušet dolní levé tlačítko nebo dolní pravé tlačítko.

Jestli si dobře pamatuju, tak se krátkým nebo dlouhým stiskem zapínal a vypínal "slovník".

On ten telefon pak podle stisknutých kláves odhadne slovo, které chceš napsat a zobrazí je na displej.

prostromek
hodnocení

0x

Tato funkce se nazývá predikce. Podle značky telefonu si návod najděte na internetu.

Já mám doma návod pouze Nokia.

Při psaní textu stlačením a přidržením ,,Volby,, přepnete mezi běžným, tradičním psaním textu anebo predikcí.

------

Matně si pamatuji, že možná funkce, kterou navrhl předcházející colombo, uživatel, je též možná. Myslím, že to byla ta zahrádka (dvojitý křížek), dlouhý stisk.

hodnocení

0x

Nebo můžete psát další a další písmeno vašeho slova a pak se najednou objeví slovo, které jste chtěla... to je druhá možnost, mimo vypnutí predikce. A o vypnutí nic neporadím, nevím, jaký tlačítkový telefon máte ...výrobce, typ

hodnocení

0x

Všechno závisí na modelu telefonu, a případně na přečtení jeho návodu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]