Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Načítání emailů v mobilu

Od: destiny® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, již asi týden mám problém se stahováním emailů. Mám 3 účty - GMAIL (Seznam, Centrum). Z ničeho nic po kliknutí na Gmail se objeví hláška "Načítání zpráv..." a telefon prakticky zamrzne. Nejde z toho ani odejít. Anebo se do jednoho z těch účtů normálně načtu, ale když kliknu na nějaký email, který už byl přečten a chci ho jen otevřít tak taky zamrzne. Musím restartovat mobil a pak při znovunačtení funguje. To ale musím udělat 1x anebo někdy i 5x denně.

Čím to může být? Děkuji za radu.

Načítání emailů v mobilu

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dn
hodnocení

0x
v jakém programu? jaký jsou nastavení protokolu(imap, exchange, něco jiného), šifrování, metoda přihlašování (nějaké oauth nebo jméno heslo)?
divné je ten restart. nepomůže třeba aplikaci jen nebídkou informace o aplikaci - VYnutit ukončení a zase spustit?
hodnocení

Aplikace Gmail, protokol u Seznamu IMAP, u Centrumu POP3 (obě smtp), přihlašování uložené jméno a heslo, zabezpečení SSL/TLS...vynutit ukončení aplikace se mi nikde nenabízí (anebo kde najdu?) děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]