Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zásuvková lišta s 6 zásuvky závada

Od: zaneta odpovědí: 5 změna:
Jdu vypnout oranžový osvětlený spínač a najednou se vyrve a vypadne s kouskem ulomeného plastu a vidím jenom dvě pérka.Když jsem slepila tu malou plastovou část tak stejně se nerozsvítí spínač a do zasuvek nejde elektřina. Co se s tím mohlo stát a kolik mne bude stát oprava od elektrikáře 6 zásuvkek?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkuste to nafotit, z popisu to nejde pobrat co se stalo a čemu vlastně

hodnocení

0x

Oprava NE, nové zásuvky jsou levnější. Ono záleží, kdo by to opravoval; kdybych to řešil u sebe, náhradní vypínače mám, vytáhnu poškozený a nahradím novým, buď pájené vývody nebo fastony... Pokud budete objenávat vypínač se signalizací a hledat někoho, kdo to vymění, bude to stát více, než šest zásuvek na kousku kabelu ...

doplněno 12.08.25 22:31:

On se ten vypínač "rozpadl", složit se nedá, jedině výměna. Něco podobného, ale většinou BEZ připojovacích šroubků

olin

souhlas s nonek, doplním existují pro citlivější elektroniku i šestinásobné "rozdojky"s přepěťovkou, pokud tu prodlužku používáte na počítač, televizi apod. Přepěťová ochrana/...

tvlzaslama
hodnocení

0x

Zkus to napsat česky..

hodnocení

0x

Vyhodit do odpadu, je to nebezpecne. Tie viditelne kovove casti su pod plnym sietovym napatim a ked kryt vypinaca znovu praskne, pojde o zivot.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]