Dobrý den.Mam novou tv tcl 85T8B tá ma digitální optický vstup a po zapojení sluchátek se základnou senhaiser mi nehrají čím to může být minulá tv sony byla v pohodě tam to hrálo ve sluchátkách i v tv najednou.dik
Co sem se díval sluchátka umí optiku i Jack, nemáte sluchátka přepnuto na Jack? Ostatně i ta tv má výstup audio na Jack konektor. Zkuste sluchátka přehodit na něj.
juzek
Z tv vede jeden tenký kablik do sluchátek sluchátka jsou v pořádku včera na staré tv hrály ten spodní do elek.
No a jsem doma, sluchátka máte zapojena do analogu a přepínáte na optiku. Optický vstup je zde. Použijte optický kablik a propojte tv že stanicí.
juzek
Vy jste fakt třída, našel jsem doma optický kabel propojil a hraje to,na té nové tv asi nefunguje ten port na sluchátka, bo když jsem tam strčil staré obyčejné sluchátka s jackem tak nehraly a tv se nestišila,díky moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.