Dobrý den, koupil jsem na bazoši xbox 360 a smůla s heslem. Potřebuji to jednoduše dát do továrního nastavení, ale nejde, dal jsem formátovat serial number nepomohlo, zkoušel jsem zkratky na restart nešlo to. Mám xbox offline. Nějaké rady, děkuji.
mathew - asi to bude "kradenka" (slušný prodejce by heslo sdělil hned a sám od sebe).
thetruth
Jako že by někdo čóroval konzoli z roku 2005? To spíš ležela někomu dlouhá léta ve skříni a teď se ji rozhodl prodat. A heslo už nejspíš dávno zapomněl. Teď je otázka, jestli je schopen heslo nějak obnovit/resetovat. Nejsem konzolista.
tazatel123
Právě, že to heslo asi nejde zresetovat, jen možná microsoft podpora by to vyřešila resetem, ale moc neumím anglicky.
Mám 3 krát xbox 360. Jeden má to heslo a tím pádem nejdou videohry, druhý nejdou filmy na dvd, protože blbne zvuk, a třetí nemá harddisk, takže hry co se musí instalovat nejdou, protože se nevejdou. Všechny 3 xboxy koupeny z bazoše levně kolem 1000 kč 1 kus.
tazatel123 - takže jste dal asi 3.000,- Kč za šrot. No, nekupte to .
tazatel123
Všechny 3 xboxy fungují, jem má každý nějaké omezení. 1 je na videohry, druhý na filmy na dvd a třetí na hry na kinect. Jen teda ani na jednom nemůžu na xbox live hrát online, protože mi to píše chybu a ať to zkusím později.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.