Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Videokazety VHS

Od: adamzach odpovědí: 4 změna:

Dají se ještě k něčemu zužitkovat?Mám jich asi 300,dost kvalitní kazety,video z většiny z nich mám už stáhnuté na DVD. Někde jsem kdysi četl o záznamu digitálních dat,kapacita byla dost velká,na zálohy by to bylo docela ideální.Nebo ne?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
hodnocení

1x

Záznam digitálních dat se dá použít u DV kamer. Ale VHS je analogový záznam a tam to nepůjde.

mkat*
hodnocení

0x

Az mas kvalitne ,stereo video tak ich pouzi na nahravanie piesni.Mozno ze video pasky vydrzia viac ako cd nosice.

rv*

Kdysi jsem je na to taky používal. Stereo videorekordér nahrává kromě analogového zvuku i digitálně dva kanály, tak jsem to používal na zálohu zvukových CD. A do obrazové stopy jsem hodil třeba Fashion Channel, aby tam nebyla tma.

candymann*
hodnocení

0x

daji...ovsem ze se daji zuzitkovat... perfektne hori,a nebo na omotani tchyne

proberte se,je 21století,era flash pameti...80leta sou jiz pryc...ale nostalgie zustava...take mam 50vhs a video na ktere se prasi :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]