Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak napojit na tento panelákových domaci telefon

Od: marketa odpovědí: 7 změna:
Prosim, jak napojit nejake levne zvonici zarizeni do odlehleho pokoje na tento panelakovy domaci telefon. Jde mi o to,ze tento za zavrenymi dvermi neslysim do dalsiho pokoje. Jde mi jen o to ho slyset ...nebo videt(svitit, blikat.
zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku
Fota smazány.Pokračování zde

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak "hadrový" telefon jsem ještě nezapojoval *smich*.

Na těch fotkách vidím leccos, jen ne telefon.

doplněno 23.07.25 11:32:

Přesto se pokusím odpovědět:

Vámi požadované jednoduché a levné zařízení neexistuje. Ne, že by to nešlo vyřešit, ale vyžadovalo by to zásah do stávajícího přístroje, což laikovi nedoporučuji. Mohlo by tím dojít k narušení funkce celé sítě v domě.

bear

Jak to? Na té poslední ta Fiona má v dolním rohu jméno telefonu Infinix Hot 30 *smich*

marketa
hodnocení

Nojo, stalo sepokud dnešek zustane pouze u tohoto fooopa, tak to bude cajk

hodnocení

0x
Splašily se ti fotky?
marrkula
hodnocení

Bohuzel splašilynevum, jak je vymazat a tak jsem prihodila ty prave. Omlouvam se
bear

Tak nahraj ty pravé, mrknem na to a pomůžem ;)

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]