Nejste přihlášen/a.
Je možné, že se tiskárna sama vypne přes vypínač 0/I, na který se musí použít běžně fyzická síla? Běžně ji mám stále zapnutou a najednou byla vypnutá. Nikdo na ni prý nesahal.
Jinak jestli nepoznáte ironii, tak ji prostě někdo vypnul, a teď se k tomu nechce přiznat. Nejjednodušší vysvětlení bývají ta nejprávnější.
Měli jsme tu v práci taky nějakého vtipálka, který tu lidem vypínal monitory, nebo povytahoval napájecí koncovky, že sice vypadaly zastrčené, ale ve skutečnosti neměly kontakt. Hrozná sranda.
Nepletete si vypínání s pohotovostním režimem? Mám multifunkci Canon a ta se po určitém čase, když se nepoužívá, přepne do pohotovostního režimu. Stačí stistnout libovolné tlačítko a zase se probudí.
Tazatel jasně píše:
"...se tiskárna sama vypne přes vypínač 0/I".
Chápu to tak, že dojde k samovolnému mechanickému překlopení kolébkového vypínače. To žádný pohotovostní režim neumí.
Která ze současných tiskáren má mechanický přepínač 0/I? Znám pouze s tlačítkem zap / vyp...Jedině nějaká Kyocera Minolta pro tisíce výtisků měsíčně...a tazatel se neúčastní debaty...
..ale tazatel píše tiskárna sama vypne přes vypínač 0/I, na který se musí použít běžně fyzická síla, tak co tam má? Proto dotaz na typ...
@nonek 23.07.25 21:12 Která ze současných tiskáren má mechanický přepínač 0/I?
Moje LED-laser OKI 330 dn má kolébkový vypínač 0/1 ...
Ano je to možné. Kvůli úsporám energie jsou některé tiskárny dělány tak, že si po určitém čase nečinnosti takto pod sebou podříznou větev (sama se pak už nezapne).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.