Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se správně jmenuje?

Od: babkazov® odpovědí: 12 změna:

Už mi došla trpělivost s rádiem s reproduktory, starými asi 100 let, v kuchyni, ke kterým jsem zafremačila ovladač. Prosím vás, jak se říká té sestavě? Snažím se na netu najít, ale nevím jak se těm 3 věcem říká. Chtěla bych s plným zvukem a ne jako z plechové skříně. Zkoušela jsem: audio sestava a ještě něco, ale není to dobře.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fik
hodnocení

3x
Minisystém nebo mikrosystém.

hodnocení

2x
Až něco vyberete, hoďte to sem pro posouzení. Co hlavně posloucháte a jakou máte anténu? Pokud rádio, mělo by to uż mít DAB.

hodnocení

1x

Jaké 3 věci? Tyhle?

1) dálkové ovládání (ztracené)

2) rádio s dalšími zdroji signálu (CD, MC kazeta - bez reproduktorů)

3) reproduktory (odpojitelné - jenže pro stereo jsou to dva kusy ... levý a pravý ...)

Tomuhle se říká minisestava.

Pokud jsou všechny komponenty v jednom (a často bez dálkového ovládání), je to kompakt.

Když ještě frčely kazety, říkalo se tomu také jezevčík nebo boombox (viz obrázek).

---

Tady na poradně jsem doporučoval minisestavu (s CD a bez CD)

Jaké DAB+ rádio s CD?

https://www.poradte.cz/elektronika/37892-jake-dab-radio-s-cd.html

Jak se správně jmenuje?
hodnocení

Jojo, tohle jsem myslela.

Jak se správně jmenuje? #2
Jestli by pro vás nebylo nejlepší koupit jen nový univerzální ovladač..
hodnocení

Asi ano, ale jsem na něho strašně naštvaná a vůbec netuším, kde a hlavně jak se takový univerzální ovladač kupuje. Půjde z domu a hotovo!

Chápu, je to osobní. *smich* Tak si z něj schovejte aspoň bedničky, protože u nového možná budou větší křápy.

hodnocení

0x

Myslíte Stereoradio s dálkovým ovládáním.?

hodnocení

Asi ano. Kdyby to umělo i nějaký jiný nosič, bylo by dobře. Vyzkouším stereorádio a najdu. Prozatím děkuji. Mladé mám někde ve světě a nemám se koho zeptat, tak pomoc je opravdu vítaná.

Nojo, ještě bych kouknul na "Radiomagnetofon":)

zbozi.cz/...

hodnocení

0x
Zdravím.
planeo.cz/...
Jen kazety to neumí.

hodnocení

Našli.? "Našli moji rádcové", už to vidím, už jsem to našla. Obávám se ale, že si budu muset udělat výlet a vydat se třeba do Planea a poslechnout si to. Nechci plechařinu. Moc vám děkuji a přeji krásný večer. *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]