Nejste přihlášen/a.
jsem uživatel iPhone od roku 2011,
byl jsem vždy zvyklý na menší telefony, 4s, 5s, 6...7, 8, SE,
vyzkoušel jsem 13 mini který mi vydržel 2,5 roku a kdyby byl k dostání opět nový, což není, koupil bych sis jej zase, bohužel 15 Pro byl pro mne moc veliký na užívaní, tedy spíše těžký, tak jsem se v listopadu 2024 rozhodnul za přemršťenou cenu 16 tisíc koupit SE 2022, ale začíná se vybíjet a už mi nestačí. Chci se tedy zeptat, zda by mi kdo neporadil, jakou vhodnou alternativu zvolit?
Děkuji moc.
0x
Zdravím,
....vydržel vám 13 mini jen 2,5 roku? co?....
....15 Pro byl to vás velký a těžký? .....
.... přemrštěná cena 16 tis. na SE 2022? ..... začíná se vám vybíjet po 3/4 roce? ......?
Těžko vám poradit.. Malé tel. se už nevyrábějí. S cenou asi nejníže je jedině 16e (128GB), který seženete za cca 14 tis. I to je přemrštěná cena? Ale velikost je 6,1", to je pro vás asi velké...
A pokud nemáte slevy od operátora, myslím mít více čísel pod účtem, tak na nižší ceny se těžko dostat.
Dejte vědět jak to vidíte... a pěknou noc ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.