Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký iPhone?

Od: tibor02 odpovědí: 1 změna:
Dobrý den,
jsem uživatel iPhone od roku 2011,
byl jsem vždy zvyklý na menší telefony, 4s, 5s, 6...7, 8, SE,
vyzkoušel jsem 13 mini který mi vydržel 2,5 roku a kdyby byl k dostání opět nový, což není, koupil bych sis jej zase, bohužel 15 Pro byl pro mne moc veliký na užívaní, tedy spíše těžký, tak jsem se v listopadu 2024 rozhodnul za přemršťenou cenu 16 tisíc koupit SE 2022, ale začíná se vybíjet a už mi nestačí. Chci se tedy zeptat, zda by mi kdo neporadil, jakou vhodnou alternativu zvolit?
Děkuji moc. :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím,

....vydržel vám 13 mini jen 2,5 roku? co?....

....15 Pro byl to vás velký a těžký? .....

.... přemrštěná cena 16 tis. na SE 2022? ..... začíná se vám vybíjet po 3/4 roce? ......?

Těžko vám poradit.. Malé tel. se už nevyrábějí. S cenou asi nejníže je jedině 16e (128GB), který seženete za cca 14 tis. I to je přemrštěná cena? Ale velikost je 6,1", to je pro vás asi velké...

A pokud nemáte slevy od operátora, myslím mít více čísel pod účtem, tak na nižší ceny se těžko dostat.

Dejte vědět jak to vidíte... a pěknou noc :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]