Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké dámské chytré hodinky?

Od: id odpovědí: 6 změna:
Prosím znalce o radu. Po 7 letech mi dosluhují Garminky. Nebyly zrovna levné. Uvažuji o koupi levnějších a nevím jaké. Potřebuji měřít tlak, GPS, češtinu. Běžné sporty mají všechny značky. Má někdo dobrou zkušenost s nějakou značkou? P.S. mám malé zápěstí, obrovské hodinky néé. Ď id

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No... hodinky u kterých se dá opravdu mluvit o tom, že měří tlak nějak rozumně (hodnoty odpovídají měření tlakoměrem a hodinky si je necucají z prstu) jsou na trhu momentálně jen jedny - Huawei Watch D2.

alza.cz/...

id
hodnocení

S tlakem je to problém. I u Garminek jsem musela k prvnímu tlaku přičíst desítku, u druhého desítku ubrat. Ale dá se to. Mám problém, že je mě stejně blbě u tlaku 90/50 nebo 200/100. S klasickým tlakoměrem v batohu chodit venku nejde.To nevíte zda si vzít prášek nebo štamprdličku *smich*
id
hodnocení

Hodinky mohu všem doporučit. Zkontrolováno na kardiu a u hodinek je rozdíl - 5 jednotek. Paráda. Řemínek se nafukuje jako u tlakoměru. I EKG funguje dobře, v noci vás tento zázrak pohlídá. Jen pro mě nezvyklá velikost hodinek oproti garminkám. Děkuji za radu.

Rádo se stalo. Moje máma si je kupovala také, proto o nich vím. Na velikost si zvyknete, nebojte.

Ať Vám slouží.

id
hodnocení

Milý rádci, vy mě v tom necháte se plácat sama?
olin

Tenhle vynález neocení každý. Doporučuji poptat se (e-mailem) např. v Datartu a Alze, případně v obchodních centrech s velkou návštěvností-většinou v prodejnách s telefony určitých operátorů, dost jich umí dobře poradit. Ocenil jsem v tomto směru párkrát OC Fórum Ústí nad Labem(prodejny třech operátorů+prodejna telefonů a smarthodinek + Datart). Známá s jejím synem má od minulých Vánoc Smart hodinky Nic/... Jsou větší, ale maj příjemný tvar, nemají GPS a pracují jen s telefonem přes Bluetooth vrz.5. Více v popisu webu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]