Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sušička ovoce

Od: klada® odpovědí: 3 změna:

zdravím, zdá se mi, že ta sušička z Lidlu(silvercrast) je nějaká moc hlučná. Nemám nikoho, u koho bych si mohl poslechnout jinou značku, nebo i ten silvercrast.

Ten zvuk je takový jak když vibruje plast. Takové bručení to je. Myslím, že na trochu lepším repráku to bude z toho videa zřetelné. Mám u toho i hlukoměr, ale nejde o to, že to má až 78dB, ale spíš, že před spuštěním v okolí nebyl žádný hluk(30dB).

Jestli máte někdo stejnou sušičku, taky vám to ten zvuk tak vibruje a hučí? A kdo máte jinou sušičku, jak jste na to vy?

děkuji za posouzení

PXL_20250718_075742523_4.mp41.53 MB

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer
hodnocení

0x

1. Na co je ti hlukoměr, když s ním neumíš ani měřit? Hluk přístroje se měří pro posouzení ze vzdálenosti 1m! (dBm).

2. Myslím si ,že na Lidl dobrý! Máš na to 3 roky záruku...

hodnocení

ale no tak, zřejmě chceš trolit. Mám si pro ilustraci hluku vzít také ochranné brýle, přilbu, oranžovou vestu a špunty do uší? Pak si vzít metr a natočit že má atestaci pro měření vzdálenosti hlukoměru od sušičky ovoce? Metr přiložit nad sušičku, zajistit proti převržení, spustit výstražný žlutý maják a pak začít měřit? Je jedno jestli to je z metru, nebo 20cm. Rozdíl v dB bude tak 2 dB. Dyť píšu, že je jedno, kolik to hučí, ale že je důležité vidět, že v okolí nebyl hluk a že zvuk co se na videu line je spuštěn až při spuštění sušičky.

2.to jsi napsal proto, aby si zamaskoval trolling z bodu jedna, že? Neptal jsem se, jestli je to dobré na Lidl a kolik let mám záruku. Ale jestli má někdo stejnou sušičku a dělá mu to bručení(není to drnčení) jak když vibruje plast taky, popř. srovnání s jinými sušičkami.

děkuji

mm

O úrovni hluku si lze udělat představu porovnáním se zvukem spínače. Hlučné je to teda dost. Nedovedl bych si představit, že by to bylo trvale zapnuté v místech, kde pobývám.

My máme na chalupě cosi starého noname ještě po rodičích, kupovali to v devadesátkách v nějakém obchodu typu "vše za výhodné ceny", Lidl je proti tomu Rolls-Royce. Ošklivé a zprohýbané je to až běda, ale takovýhle randál to určitě nedělá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]