Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stahovat aplikace do mobilu přes PC?

Od: bdepf odpovědí: 6 změna:

Zdravím, na Vánoce jsem dostal mobil Huawei Ideos x3, a chci si do něho stáhnout aplikace z GooglePlay. Jelikož doma nemám wifi a v mobilu nemám ani datový tarif, mám jedinou možnost natahat aplikace přes počítač. Když si najdu nějakou aplikaci na GooglePlay, tak mi to píše, že nebylo nalezeno žádné zařízení. Jde to zařízení tam nějak přidat?, popřípadě nějak stáhnout do počítače rovnou .apk soubor a pak ho přetáhnout do mobilu?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Zařízení lze přidat tak, že se do googleplay přihlásíš z mobilu pod stejným účtem jako ses přihlašoval z pc. K chytrým telefonům je datový tarif snad povinností, ne vždy budeš u pc, aby sis to tam mohl přetáhnout kabelem.

bdepf
hodnocení

Datový tarif si chystám pořídit, ale zatím ho nemám. Takže mě zajímalo jestli to jde nějak jen přes PC.

u HTC jde sdílet internetové připojení v PC, takže bys měl mobil připojený do PC a byl by online. Ale musí na to být ovladač od výrobce, pokud na to pamatoval.

doplněno 26.12.12 11:02:

myslím, že jinak je to patová situace. A co přidat jen AP wifi (pokud máš router s volnou LAN)? Jen se připojí do LAN sítě a udělá z ní wifi. czc.cz/...

bdepf
hodnocení

Ano, u HTC, co jsem měl předtím to tak skutečně je, ale u Huawei jsem bohužel nic takového nenašel :(

ohneta*

Jde to, ale nevím jestli přímo z google play. Snad někdo poradí stránku, ze které si stáhneš soubor .apk. Co se týče toho přidání zařízení, tak je to otázka minuty, to zvládneš i bez tarifu, nebo zajdi někam kde je volná wifi.

S nějakým doplňkem v Google Chrome jdou stahovat apk soubory přímo z Google Play.
Už nevim jak se jmenoval a nejsem si jistý, zda to není protiprávní *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]