Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi signál tv

Od: vecnyp odpovědí: 6 změna:

Od včerejška se mi zobrazuje na televizoru : není signál,- udělejte 3 věci a vlevo QR kod.Z to jsem schopna akorát jeden úkon a to vypnout ze sítě.Jinak restartovat modem a router neumím.Jsem připojena na síť ne na wf.Techická virtuální Ai mi restartovali tv a nic,na TP po telefonu jsou celé ráno obsazeni jinými.Jak z toho? Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Restart modemu a routeru je jednoduchý, vytáhneš ze zásuvky a dáš zpátky. Chvilku počkáš až to naběhne a pak se uvidí...
vecnyp
hodnocení

Díky to dělám od včerejška,tentokrát to vypadaná na další z věčných problémů tv

riva
hodnocení

3x

Na síť? Tedy televizní signál přijímáte internetem? Televize je teda připojena k internetu? Přes wifi, nebo kabelem? Pokud ano, tak se podívejte, jestli jste náhodou nepřepnula dálkovým ovladačem na vstup z antény, kde žádnou anténu nemáte a TV vám pak správně hlásí, že není signál.

vecnyp
hodnocení

Aha,a jak se značí ta anténa na ovladači...mám s tím věčný problém,většinou musím přehazovat HDMi a vyjde ,tentokrát nikoliv,díky moc

A jaká to je značka TV?popripade i model? ukázal bych vám fotku co na ovladači zmáčknout pro změnu zdroje signálu..
vecnyp
hodnocení

Děkuji oběma odpovídajícím,nakonec to byl modem,už to jde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]