Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dekodovat ext. HDD z TV do PC

Od: bear odpovědí: 2 změna:

Ahoj rádci, v této oblasti jsem na samotném začátku, jelikož TV nesleduji, ale nyní mě oslovil kamarád, který má TV Sony Bravia a do ní má připojený externí HDD. Poprosil mě z dotazem, jaké jsou možnosti data (nahrávky pořadů) z HDD disku, který je připojen do TV a spárován, dostat do PC a přehrát v PC jako běžné mkv, avi, atd... soubory.

TV k vůli copyrightu totiž má jen soubory svého formátu a primárně je přehraje jen ona sama.

Je nějaký software, který by to uměl převézt na nějaký běžný formát? Klidně i vob soubory na DVD nebo mkv či avi?

Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Každá televize si dělá svoje vlastní kódování. Dokonce nejde ani přehrát záznam pořízený na jedný televizi na jiné televizi úplně stejný značky a typu.
Když chce nahrávat pro vlastní potřebu, tak jedině koupit set top box a nahrávat na něm.

riva
hodnocení

1x

Nevím o takovém. Na ukládání se používá STB, tam se to nekóduje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]