Nejste přihlášen/a.
Doporučil by mi někdo nějakou power banku pro dobíjení mobilu? Ideálně do 1000 Kč. Nevyznám se v tom, ale mám normální chytrý křáp Samsung. Případně, jestli by to zvládlo dobít i čelovku, kterou dobíjím z USB zásuvky. Díky
Mám 60W verzi, taky za nějakou takovou cenu (asi 1099) a nemůžu si stěžovat. Černou a bílou. Dokázala s rezervou 2x nabít notebook. Teda už jen bílou, černou jsem někde ztratil. Už několik let. Takže ta v současnosti prodávaná může být úplně jiná, i když má stejný kabát (taky jsem nějakou powerbanku kupoval stejnou po 2 letech a byla úplně jiná).
Jinak poslední přírůstek do mojí "sbírky"je alza.cz/... má skvělej displej ale neni moc levná a to jsem ji měl určitě za míň jak 2299 (nechce se mi to hledat, ale určitě to bylo pod 2 tisíce). Koupil jsem ji právě, když jsem hledal tu 60W alza parade poté, co jsem o jednu přišel (a právě jsem chtěl, abych měl zase dvě).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.