Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualizace nebo vir?

Od: janaj odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,v mobilu mi pořád vyhrožují, že musím stáhnout aktualizaci PDF čtečky. Cosi jsem i začala stahovat, vypadalo to na google play, ale když se objevovaly reklamy na nejisté stránky typu Temu, přerušila jsem stahování.
Prosím o info, zda je to bezpečné a opravdu mě upozorňují, nebo jde o vir. Děkuju Jana

Aktualizace nebo vir?
Aktualizace nebo vir? #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

To vypadá jako reklamy, doporučuju nestahovat.

Zřejmě Google zahazuje už opravdu veškeré standardy pro reklamy. Nejlepší je že pak mají ještě tu drzost být naštvaní když je lidi blokují.

když už musíte sjíždět youtube na stránkách youtube.com a tak v jiném prohlížeči než google chrome pro mobily ,protože ten neumí blokovat reklamy

doporučuje je rovnou blokovat, bohužel v gooole chrome pro mobily to nejde.

Odpověď je že to je klasická reklama - opakovaný klam, podvod

hodnocení

4x

Aktualizace dělám výhradně z googleplay - i kdyby mi psala banka, že to potřebuju - ne, skočím do google play, mrknu na aktuální nabídky aktualizací

mll
hodnocení

2x

Ani pořádně česky to neumí napsat, i když nutno uznat ty strojové překlady dost pokročily.

Navíc slovíčko sponzorováno říká, že to je reklama.

Pokud vím, tak aktualizace si zajišťuje opetační systém sám a neni potřeba vůbec nic dělat.

hodnocení

2x

A taky by to chtělno naučit se přemýšlet, kde se daný "jakoby převlečený" obsah ukazuje, pokud je to uvnitř videa, tak je to video a ne nějaký dialog androidu, ostatně tohle je clickjacking a simulace vzhledu systémových prvků, jeden ze starých triků "hackerů"

hodnocení

1x
Je to reklama, ignorujte to.

janaj
05.07.25 16:55
hodnocení

Děkuju.

dedecekhrbecek
hodnocení

0x
Ahoj, podle toho jak je telefon starý a jaký má systém OS android, dá se to jednoduše poznat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]