Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualizace nebo vir?

Od: janaj odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,v mobilu mi pořád vyhrožují, že musím stáhnout aktualizaci PDF čtečky. Cosi jsem i začala stahovat, vypadalo to na google play, ale když se objevovaly reklamy na nejisté stránky typu Temu, přerušila jsem stahování.
Prosím o info, zda je to bezpečné a opravdu mě upozorňují, nebo jde o vir. Děkuju Jana

Aktualizace nebo vir?
Aktualizace nebo vir? #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To vypadá jako reklamy, doporučuju nestahovat.

Zřejmě Google zahazuje už opravdu veškeré standardy pro reklamy. Nejlepší je že pak mají ještě tu drzost být naštvaní když je lidi blokují.

janaj
05.07.25 16:55
hodnocení

Děkuju.

hodnocení

0x

Aktualizace dělám výhradně z googleplay - i kdyby mi psala banka, že to potřebuju - ne, skočím do google play, mrknu na aktuální nabídky aktualizací

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]