Čaute. Potrebujem poradiť. Idem kupovať novú TV. TV bude využívaná primárne na pozeranie filmov, YT a stream služby. Neviem sa rozhodnúť ci kúpiť oled Samsung QE65S90D alebo väčší 75 palcový miniled za tu istú cenu. Ani s jednou z týchto technologii nemám skúsenosť. O oled som čítal že môže nastať burn in ale riziko je uz minimálne. Viete poradiť poprípade niečo doporučiť? Mini led som pozeral značky ako TCL a Hisense ale tie tiez vôbec nepoznám a ešte vlastne jednu 85ku Samsung QE85Q60D
Asi bych doporučil se zajít podívat na vystavené televize v obchodech, na OLED panel a na Mini LED. Když jsem to viděl, tak pořád je za mě na OLED hezčí obraz. Možná někomu může připadat až moc přebarvený, nevím, ale mně se to líbilo. I když Mini LED je taky celkem dost dobrá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.