Dobrý den, potřeboval bych poradit. Jelikož na zahradě nemám přípojku na elektriku, tak jsem koupil před dvěma lety centrálu. Dva roky jela bez problémů a letos, když jsem jí chtěl začít používat, tak normálně nastartuje a po cca 10ti vteřinách se vypne a už se jí nepodaří nastartovat. Vše mám zapnuté jak má být a i benzín je v nádrži. Nevíte náhodou, kde by mohl být problém, nebo na co se podívat? Předem děkuji za rady.
Benzín jste přes zimu vylíval, nebo tam stál? doplněno 03.07.25 11:28: Těch 10 sekund působí, jako že tam např. nedotíká benzín, že se spálí jen to, co je v plováku, nebo hadičce a balónku. (Neuvedl jste typ.) doplněno 03.07.25 11:28: V plovákové komoře, samozřejmě.
Tam je klon nejběžnějího motoru GX160, takže postup hledání bude stejný, jako u jiných zařízení s tímto motorem. Chcípá to postupně, nebo naráz, jako byste to vypnul?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.