Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se prosím zeptat,zda je ke koupi akumulátor pro akuvrtačku Parkside PABSP 20-LiA1,nebo už to lídl nenabízí?
Moc děkuji všem.
Zdravím a děkuji,
vím,že lídl prodává 20V akumulátory,ale jde mi konkrétně o to označení A1 pro akuvrtačku se stejným označením.
Vždyť jsou tyto 20V všechny kompatibilní. A ty novější mají balancování mezi články. Nevidím žádný rozumný důvod trvat na starší verzi.
Zdravím,mám tady baterii 20V 4Ah s označením PAP20B3 a nejde do akuvrtačky nasadit,ani kontakty nesedí.Dále mám akubaterii smart 20V 4Ah s označením PAPS 204 A1 a rovněž ji do vrtačky nenasadím,takže musí být ještě nějaká další a to nevím,jestli se dá koupit.Potřeboval bych tu vrtačku vyzkoušet,ale domnívám se,že musí mít připojeny všechny 3 kontakty,aby se rozjela,tedy pokud je v pořádku.Děkuji za pomoc.
Pro Jenyk,
děkuji za info,baterii A1 co mám používám v úhlové brusce od parkside,momentálně nevím označení,dále v performenc vrtačce taky bez problémů a ještě mi jde používat v exentrické brusce rovněž od parkside.Obě verze co jsem uvedl můžu libovolně kombinovat.Tuhle vrtačku mi donesl známý na vyzkoušení a překvapilo mne,že do ní baterie ani jedna nejde.Lze nějak vyzkoušet jenom připojením vodičů,protože pokud propojím plus a mínus s baterii,tak se nic neděje,myslím si,že tam chybí ještě ten třetí kontakt .Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.