Dobrý den, vlastním doma dva mikrofony, jeden kabelový, druhý bezdrátový. Na koncovém rozhraní obou mikrofonů je 6,3 mm Jack, ale na mixážním pultu je XLR symetrický vstup pro mikrofon. Existuje tedy nějáká cesta, jak by se dal ten konektor zpřevodovat? Na internetu jsem nějaké převodky našel, ale jedná se o převod z XLR na stereo Jack, na mikrofonu je však mono Jack. Předem děkuji za odpověď.
Ne, má jen obyčejné XLR. Pod ním se sice nachází Jack 6,3 mm, ale to je linkový vstup, ne mikrofonní. Tam jsem měl právě omylem zapojený mikrofon a skoro vůbec nefungoval a zjistil jsem to až po dlouhé době. Jinak o té redukci, jak o ní píše kolega vím, je to přesně ta, kterou jsem našel na internetu, ale jak říkám je to převod z XLR na TRS Jack a ten má místo dvou kontaktů tři.
jiofa
Normálně to propojte s uvedenou redukcí. Máte to mikrofon s nesymetrickým kabelem (dvojžilovým).Signál bude u XLR na pinu 2 a 1-3 propojena (GND). Zastrčte do mixu a nastavte prametry ke vstupu mic. nevím co máte za mix. není tam co řešit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.