Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dobrý večer Můžete mi někdo vysvětlit, smysl této nabídky na bazosi.cz? Nechápu to moc, autor inzerátu nejsem... stroje.bazos.cz/...
CRM-2T /UNI Zpožděný rozběh hvězda / trojúhelník
Popis a zapojení zde
https://eshop.elkoep.cz/crm-2t-uni-/
---
LC1D12 P7 Stykač, LC1D, 12 A, DIN Lišta, 230 VAC, 3PNO, 3 Póly, 5.5 kW
Popis a dokumentace třeba zde (variantu z obrázku nepoznám, asi bude skryta v QR kódu)
https://cz.farnell.com/schneider-electric/lc1d12p7/contactor-3pno-5-5kw-230v/dp/3622101
To jsem taky nad těmi průchodkami přemýšel Tam moc místa nebude... akorát tam "prodejci" něco chybí, třeba stykač?
. Drátování neřeším
zajixxx® - zjevně nevíš která bije, protože jsou tam stykače dva. Jen se tu svými bláboly ztrapňuješ. Úplně zbytečná otázka. Laik to stejně nekoupí, když tomu nerozumí.
Já jen vidím, že prodávající není elektrotechnik, ale člověk co prodá ledasco a myslí si, že je to přepínač hvězda trojůhelník byť nevydrátovaný... Ale hvězda trojůhelník jsou správně tři stykače a pominu to, že tam není vůbec žádné místo pro zapojení kabelů a ovládacích prvků...Prostě paskvil...
Proč zrovna 3 stykače.
Na staré pile mám 3 polohový přepínač kde 1 poloha vypnuto, 2 poloha hvězda a po rozběhnutí motoru se to přepne do třetí polohy trojúhelník.
smysl této nabídky na bazosi.cz?****asi má něco, co nepotřebuje a nabízí to , aby si to někdo koupil. Něco jako já nabízím jiným.
Nechápu to moc****to je OK, páč spousta lidí něco nechápe.
Nebo jste se chtěl zeptat, k čemu to slouží?
Na odpověď na Váš dotaz, nemusí být člověk elektrikář.
Má to 2 stykače. že by si prodejce pomýkil Y/D s reverzačním přepínačem? (Pak nemá smysl to čas.relé ).
Můžeš mi vysvětlit co tě na tom zaujalo?
Jak někdo už psal, jsou tam dva stykače, zřejmě s pomocnými kontakty a cosi jako časovač a zřejmě nezadrátované. Plus krabice s vývodkami a v ní málo místa.
Hodí se ti to a cena se ti zdá přiměřená? Na bazarech se vyskytují i horší míčoviny. Radši bych si koupil úplně nové komponenty, kdo ví v jakém stavu jsou ty z fotky. Takový mezifázový zkrat udělá pěkný ohňostroj.
BTW: Vystudoval jsem FEL ČVUT. Stačí ti to?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.