Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevypina se obrazovka Samsung A 42

Od: dalexa® odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, mám problém se Samsungem A 32 u kterého se nevypina obrazovka i když mám nastavený limi vypnutí 30 sekund. Zapomínám na to a tím pádem se mi vybijí rychle baterie. A při zapnutí se mi neukáže klasická úvodní obrazovka, ale toto viz obrázek Děkuji předem za rady.
Nevypina se obrazovka Samsung A 42

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Jinak telefon funguje úplně normálně? Podle toho co ho dělá hned po startu to vypadá, že může blbnout dotyk a někde se to "drží". Toto se totiž vyvolá podržením prstu na ploše. Stejně tak když je zaznamenán dotyk, tak displej nezhasne.

111®
hodnocení

0x

A restartoval jsi? Pokud nepomohlo tak nezbude než tovární nastavení Když ani to tak servis.

hodnocení

Jo jo, restartovala jsem , vypnula telefon a nic. Je to stále stejné.

hodnocení

Telefon jinak funguje úplně normálně. Jenže co s tím, jestli někde drží dotyk displeje. Jak to zjistit a jak to napravit. Poradíte? Děkuji moc.

Napadá mě jen, zkusit displej vyčistit, třeba přípravkem na okna, může tam být něco "neviditelného".
hodnocení

A víte, že můžete mít pravdu? Nějakou dobu mám část ochranného skla uvolněnou, tak to může být příčina. Vyměním a uvidím. Děkuji moc za odpověď

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]