Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterie do stare nokie

Od: grem odpovědí: 7 změna:

Vyplati se koupit baterii do mobilu nokia 3100?Mobil je 6 let stary a baterie vydrzi 3 dny.Jakou ma spotrebu nabijecka na mobil kdybych tu baterku dobijel kazdy 3 dny?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

1x

za 38 korun včetně poštovného cgi.ebay.com/...

pepane*
hodnocení

0x

;)Pokud mobil funguje a jste na něj zvyklý, tak proč ji nekoupit.Když vám nevadí dobíjet tak často tak ji nekupujte.Spotřeba nebude tak závratná.Pomalu si, ale šetřete na nový mobil.

hodnocení

0x

zkuste batirii na mobil sehnat na aukru.cz nebo bazaru. ... já sehnal do nokie místo za 750 v bchodě za cca 150 na internetu.

pepane*

Tady mají od 105kč.

hyperzbozi.cz/...

miramira co to máš za mobil, že baterie stojí tolik?*nevi*

no ještě nedávno byly dražší, letí to. aaamobil.cz/...

hop®
hodnocení

0x

Po necelých 4 letech mi začala odcházet baterka u N6230i, tak jsem zapátral na Aukru. Koupil jsem za super cenu totální šunt, který vydrží méně než ta stará originálka. Prostě jsem opět porušil životní moudrost, že nejsem tak bohatý abych si mohl dovolit kupovat levné věci...

durancea*
hodnocení

0x

Já včera to téže Nokie koupila baterii za 199 Kč přímo v T-Mobile obchodu, dál nabízeli trochu silnější za asi 299 Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]