Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kufr na drobné díly s boxy (šroubky, dutinky)

Od: radkom odpovědí: 11 změna:

Doporučíte kufr - organizér na drobné díly na šroubky a dutinky. Ideálně s vyndávacími boxy. Hledám něco co bude funkční, zavřu a dutinky se mezi sebou nerozesypou. Prostě ať s pořadačem dělám co dělám, dutinky v boxu zůstanou a nebudou se míchat.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Lidl organizer lidl.cz/... zatim drzi, umistil jsem do kybliku od malovani.
Kufr na drobné díly s boxy (šroubky, dutinky)

clas®
,1* a *palec*

hodnocení

2x

Tak buď chceš organizér, kde zavřeš víko a musíš se k němu chovat jako člověk, protože při překlopení víko není utěsněné a tedy umožňuje promíchání.

A nebo si musíš koupit větší organizér a do každého kastlíku si dáš ještě jednu uzavíratelnou a vyjímatelnou krabičku. Sice to bude otrava furt něco otvírat a zavírat, ale součástky se snad nepomíchají.

hodnocení

2x

Po asi 3 špatných zkušenostech již více jak 15 let jedině DeWalt. Vyšší náklad se mi určitě zaplatil. Žádné ulomené zámky (jsou kovové), bez prasklých pantů, přežívají pády bez prasknutí (a těch už bylo).

Oblíbený zde nebo jiný a další nabídka.

hodnocení

1x

Co něco takového od STANLEY? Projděte si řadu FATMAX. Klukům na údržbě to kupuju léta.
stanley-works.cz/...

Kufr na drobné díly s boxy (šroubky, dutinky) #2

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, třeba něco vyhoví: kistenberg.com/...

olin

U Kistenbergu se lámou ty červené zacvakávací pacičky(cena menších náhradních zajišťovacích pacek 30,-Kč+poštovné u dodejce pro ČR-s trochou štěstí) a vypadává v zimě prostřední dílec madla(typ boxu na obrázku). Za mě Kistenberg žádný zázrak

Kufr na drobné díly s boxy (šroubky, dutinky) #3
Kufr na drobné díly s boxy (šroubky, dutinky) #4

mll
hodnocení

0x

Taky hledám něco na různé velikosti materiálu, ale zatím neznám řešení.

Jedině nějaký ten systém krabiček v krabici.

Na malé šroubky a dutinky a podobné věci používám krabičky od tic-taců. Zkoušel jsem toho už mnoho, ale nic pro tento účel nevyhovělo. Snad jen něco podobného, krabičky v krabici, ale přišlo mi to jako hodně peněz za málo muziky (navíc dost křehké), takže jsem koupil jednu sadu a další jsem nekupoval. Dal bych odkaz, ale nemůžu to najít, gm to už asi nemá. Taky jsem zkoušel gme.cz/... a skupinu kolem gme.cz/... a několik dalších z GM, ale to měli daleko větší nabídku. A taky tvořítka na ledové kostky, ale zase těch je docela málo (teda ono to bylo tak, že mi někdo z rodiny koupil "tyhle pěkné krabičky"a já z etikety vyčetl, že to je na led). Docela dobře se ujaly krabičky na léky, nebo na co to je, má to na sobě potisky typu herbalife a 6 přihrádek. Případně takové ty týdení dávkovače 7x3 ale ty jsou nějaké křehké, takže po čase se rozlámou (přitom bych myslel, že je to dělané na denní používání).

Taky jsem zkoušel něco z tohodle systému kistenberg.com/... ono to vypadá pěkně, ale blbě se to zavírá. Museji se všechny přihrádky vyrovnat, jinak se nezavře. S pomícháním snad probmémy nejsou. Ale to už je na větší věci, potřebuju spíš drobnosti, jako šroubky M3.

Ještě když jsme u těch krabiček, je dobré v obchodě přičichnout, některé dost smrdí (proto jsem naposledy vzal o něco dražší kistenberg než něco co měli vedle), a jentak nevyčichnou, asi nějaký divný plast. Do dílny je to možná jedno.

K materiálům. Plast jedině s nalisovaným znakem ABS akrylonitrilbutad/... a v kombinaci s kovem. Vše ostatní neodolné a možná i páchnouci po změkčovadlech.

riva
hodnocení

0x

Na drobná semínka vi.aliexpress.com/...

hodnocení

0x

Pro krabičky na drobné věci doporučím podívat se do rybářských potřeb. Osobně mám stále asi 40 let staré krabičky původně určené na háčky, olůvka, mušky, ... Značka není vyražená, ale stále slouží na šroubečka a matičky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]