Nejste přihlášen/a.
Nejsem vlastníkem chytrého telefonu, používám normální tlačítkový telefon. V sobotu jsem šel na festival a šel jsem kolem této firmy, logo vpravo dole: Toto logo má firma vyrábějící ty dveře ze sapelového dřeva. Nevím teda, jestli je to jen místní firma nebo celorepublikový prodejce. Ale za celou dobu jsem tuto reklamu neviděl. Název firmy si pamatuju protože mám kytaru vyrobenou ze sapelového dřeva. Takže jsem tam šel kolem a pamatuju si jak jsem si říkal v duchu "á to je ta firma, co vyrábí ty dveře ze sapelového dvřeva". Ještě jsem přemýšlel o tom, že ty dveře asi nebudou zrovna nejlevnější. Tak jak je možné, že mi zrovna ted dávají tu reklamu. To jako je náhoda, nebo sledujou kudy chodím? Někdy si říkám, vypadá to jako by mi četli myšlenky. Ale já myslel, že není možné, aby poskytovatel telefonu předával souřadnice mého pohybu dalším stranám.
Zdravím,
spíše nežli sledování, myslím že jste kouknul na video které bylo natočeno v oblasti kde tento výrobce dveří sídlí nebo, má poblíž pobočku. Neuvádíte kde to bylo.
Firma Sapeli je přední český výrobce dveří, který vyrábí mnoho modelů. Že by je vyráběli ze sapelového dřeva je pro mě novinka.. Mají mnoho desítek prodejních míst po celé republice.
špatně jsem pochopil dotaz, myslel jsem že jste rozkliknul video které bylo natáčené v tom místě. (nečetl jsem název videa a už vůbec ho nehledal) Proto tato odpověď.
A jinak, mimo alobaly a paranoiu, každý to vidí jinak. Vše je možné.
Např., my pokud sedíme s přáteli u mě doma, někdo něco vyhledá na tel., mě se zobrazuje poté podobná nebo samá reklama na počítači.. Ale chápu, stejná wi-fi....
A jak je zde uvedeno, lepší o tom nemluvit ) Ale vloni jsem byli u známých, cca 60km autem, mimo okres, návštěva.. Já tel. v kapse, víkend pohoda. Jediné co vím, tak mě kamarád ukazoval přípravu na bazén, který letos udělal. Ukázal mi fotky na svém tel. Nevím jestli z galerie telefonu nebo z webu. Já tel. vytáhnul z kapsy jen na pár foto a už vůbec se u něj nepřihlásil na wi-fi. Mám své data. A navíc opravdu nic dalšího nehledal.
A co myslíte, neukázala se mi reklama na tuto známou firmu s bazény o dva dny později doma na youtube?
Nechci si to nijak vysvětlovat. Prostě jsme sledovaní všude.
A co víc, nijak mi to nevadí
Pěkný večer
Do hlavy vám nevidí, ale poslouchá vás. Takže je dost pravděpodobné, že jste třeba někomu řekl: "Viděl jsem firmu, která dělá dveře ze sapelového dřeva" a jelikož slovo "sapelový" je velmi specifické, je to pro ně klíčové slovo. Mě se totéž stalo několikrát. Např. jsem opravoval auto a řekl jsem doma "já už se na to vykašlu a to auto dám do šrotu" a už se rojily reklamy na likvidaci autovraků. Náhoda to nebyla, protože se mi to stalo několikrát s různými klíčovými slovy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.