Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování obrázků z mobilu

Od: pepik odpovědí: 12 změna:

Prosím jak stáhnout obrázky a videa z mobilu, když ani po dvou hodinách nic nenaběhne...,

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Co by tak přibližně mělo naběhnout? Křišťálovou kouli mám v opravně.

hodnocení

0x

1. Musíš mít mobil propojený kabelem s PC. Jinak nic nestáhneš.

2. Musíš mít v PC nainstalovaný software, který si s Tvým mobilem rozumí.

3. Moc málo informací. Mám 15 let osvědčený Free software. Ale 2x jsem tady napsal název Free softwaru

a celou zprávu mi smazali.

Musí to být správný kabel, některý jen nabíjí.
Na stahování fotek žádný software není potřeba.
Informací je málo, vlastně nejsou žádný.

Ad 1 - nemusíš... já třeba připojuji telefon k PC bezdrátově.

Ad 2 - nemusíš... Win11 má nativní aplikaci pro připojení telefonu k PC.

2. Telefon připojit datovým kabelem v telefonu po připojení potvrdit přenos souborů. V počitači otevřít v telefonu adresář /interní uložiště/dcim/camera
thetruth

A další bláboly forevera - troll 100%.

pepik
hodnocení

Díky za info. Jinak mobil mám samozřejmě propojen kabelemn, když naběhne následně nabídka, kde si zvolím buď fotogerafie či záznamy v mobilu. Tedy vč. videí. Někdy se to stáhne až na čtvrtý pokus, někdy vůbec ne. Taže kde a v čem je problém nevím..., Mj. ani nevím, zda se dá někde v mobíilu zvolit stahování...

Pepík

thetruth

Špatný kabel, vadný USB konektor, to by byly první věci, po kterých bych šel. Protože pokud to někdy jde, někdy ne, a někdy v čase vypadává, tak to vypadá na nestabilní kontakt.

Co je to za telefon? Podle popisu to nevypadá na moderní dotykový telefon s Androidem...

hodnocení

0x

Aky je to mobil, ako je pripojeny do PC, ma to wifi a android? Vidite v PC subory v mobile v prieskumnikovi, ked je to pripojene kablom?

onch
hodnocení

0x
v jakém režimu je připojen? adb , mtp? je zapnutý? některé chtěj povolení po připojení, jinak nic nepustí(bezpečnostní featura)

111®
hodnocení

0x

Stáhni si do mobilu a nainstaluj AirCopy. V prohlížeči napiš do příkazového řádku AirCopy a Enter. PSK se řiď návodem v češtině. Funguje přes wifi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]