Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám mobil TCL 40 NXTPAPER (model T612B) běží na Androidu.
Jaká nejlepší česká aplikace pro screen obrazovky pomocí aplikace třetích stran pro Android 13 ve formě plovoucího kroužku bez registrace zdarma?
U kamaráda na jiném telefonu XIOMI má již tuto funkci telefon uložen jako Quick Ball.
Praktické využití : je na libovolné stránce a aktivuje plovoucí oblouček na boku displeje a vybere značku fotka a udělá se fotka. Na záznamu je možnost odeslat, vybere a může fotku odeslat třeba na Wocap.
Můj telefon tuto možnost s obloučkem nemá, proto hledám třetí aplikaci, která by mi ten oblouček nahrála.
Děkuji za případné rady,
Nejlépe česky, jiný jazyk neumím pro nastavení.
Kdy nebylo časky, tak bych prosil stručný postup , abych získal fotku stránky, děkuji,.
Telefon Xiomi Poco X3 pro funkci Quick Ball již má, plovoucí oblouček se tam dá nastavit
Lépe to popsat neumím, ale chápu, že kdo je zvyklý na uvedené postupy - složité zde - tak neví o co jde, nedivám se.
Povedlo se mi aktivovat žluté plovoucí kolečko přes přístupnost. Mohu krásně dělat snímky obrazovky bez mačkání tlačítek na boku telefonu. Děkuji za snahu pomoci
Fotce stránky říkáme: screenshot
Android to umí udělat nějakou kombinaci kláves různě podle telefonu, úplně stejně i iPhone... Myslím že už desítky let
Není k tomu potřeba žádný oblouček (Tedy aplikace 3. strany a ještě k tomu v češtině), je to zkrátka funkce operačního systému. Podle chytrosti telefonu ti to pak rovnou nabídne uložení nebo rovnou Sdílení, Přes všechny možné kanály, na iPhonu to pak samovolně po pár (2-3) sekundách zmizí do galerie a nemusíš nic dělat
Myslím že je to umělá i Symbianová Nokie kdysi dávno - screenshot.
ps: určitě tohle Screenshottování nechcete dělat přes aplikaci 3. strany, protože nikdy nevíte, kam ta aplikace vaše data může odesílat dnes anebo v budoucnu
A když 1 rada není co potřebuješ, prozradíš , co vlastně chceš provést? Proč nestačí vestavěná funkce screenshotu proveditelná jednou ze 2 možností:?
- vypínač-položka pořídit snímerk
- vypínač+hlasitost dolů : rovnou provede snímek
Co navíc to má umět?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.