Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spatny kontakt na SIM

Od: grem odpovědí: 6 změna:

V mobilu mam sim kartu a obcas se mi stava ze to napise chybu Vlozte sim.Mobil mi kdysi plaval ve vode.Doma zase mam maly signal.Cim to muze byt?Utopenou sim kartou nebo tim ze nemam signal?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

0x

Ono se to občas stává v každém desáítém mobilu. Já mobil netopím, neklepu s ním a přesto občas ztratí mobil kontakt se SIM a proto napíše abyste vložili SIM. Řešení je rychlé, někomu stačí vytahnout jen baterku a mobil naskočí, jiném pohnout se SIM. Zkuste očistit kontakty na SIM i v telefonu hodně jemným smirkem. Ale pokud to občas není denně ale třeba jen 1x za 10 dní , buď se s tím smíříte ( není to taková hrůza ) nebo si koupíte nový mobil. Přiklonil bych se k variantě a/ s tím, že bych zkusil kontakty vyčistit, popřípadě zakoupit čistící spray na elektroniku a kontakty vystříkat. Pak uvidíte ... přeji příjemné telefonování bez potíží se SIM kartou ...

Smirkem - poněkud radikální. Snad jemnou brusnou pastou např. Silichrom, ten i konzervuje. Kontakty bývají chráněny před oxidací zlacením, či jinou povrchovou technologií. Zkontrolovat předpružení kontaktů.

mej
hodnocení

0x

Také se mi to stává.Vypnu mobil,otřu kontakty suchým hadříkem,vložím zpět,zapnu-a jede se dál bez problémů.;)

candymann*
hodnocení

0x

zajit za operatorem,a sim kartu si nechat preventivne vymenit,mate na to narok,alespon jednou do dvou let je to zdarma...predpokladam ze mate hodne starou simkartu ,oskar,eurotel,ci paegas.a nebo je dost opotrebovana... sem si jist ze to vas problem zdfarne viresi me to pomohlo

hop®
hodnocení

0x

Kontakty a simku čistit pouze neabrazivními prostředky! Doporučuji tvrdou mazací gumu (dříve se používala na gumování písma z psacího stroje). Co se týká slabšího signálu, pravděpodobně to je důsledek "mobilního plavání", oprava se většinou finančne nevyplatí.

mkat*
hodnocení

0x

Tak ako pise" hop" tvrda guma na gumovanie pomoze najlepsie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]