Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba E-10 AEG

Od: totak® odpovědí: 4 změna:

Zdravím , jestli je tu nějaký opravář praček, mohl by mi poradit jak dál.

Pračka AEG dává chybu e-10 že nemá vodu. Vyčistil a zkontroloval jsem přívod vody a ukázalo se, že je vše čisté. Pračka po spuštění programu napustí trochu vody přes levou větev dvijitého elektromagnetického ventilu přívodu ale pravá půlka vodu do druhé části "šuflete" vodu nepustí. takže pračka po pár minutách hodí zmíněnou chybu.Je nějaká jiná možná příčina závady než jen to, že je vadný ventil? Internet říká, že pod stejným kódem může být čidlo špatně dovřených dvířek, ale to jsem vyloučil, protože v tom případě by voda nešla ani levou částí ventilu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bdh
hodnocení

0x
Našel jsem tohle. Napsat AEG E10 error code a projít videa.

youtu.be/...

hodnocení

YouTube jsem prošel dříve než jsem zadal otázku sem. Nakonec bude viníkem asi špatný konektor. Po několikerém zaklepání kabely se pračka umoudřila.
To nemusí být dobrá varianta, pokud se nepodaří snadno navodit a najít problematické místo.
Tomkk
Když se jedná o pračku vlastní, je to fuk, ale horší je, když se jakákoli zavada projevuje jenom majiteli/zákazníkovi a mě ne (a že já tu "smůlu" mívám). A nejhorší jsou závady, k jejichž opravě stačí zařízení povozit v autě:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]