Nejste přihlášen/a.
Mám takový zajímavý problém. Na SD kartu jsem na dovolené nafotil několik desítek snímků, při prohlížená na displeji se mi tam bez poroblémů objevily. Ale když jsem kartu z fotoaparátu vyndal a zasunul do čtečky karet, byla tam pouze starší snímky a těch několik nových se tam vůbec neobjevilo. Zkoušel jsem všechny možné dostupné způsoby, ale snímky tam nebyla. A nakonec jsem zašel do fotoopravny, pán vzal kartu, zasunul ji do své čtečky a na jeho PC se všechny ukryté snímky objevily.
A ještě podivnější je, že úplně stejný problém se objevil i u mého kamaráda. Můžete mi někdo říci, kde je chyba?
Díky
To asi bude vědět ten Pán foto opravny. nebyla to microsd? Oboje SD a microsd nejsou moc spolehlivá technika, má to odhalené kontakty,, sahá se na ně zpocenýma rukama, občas se nalomí, u SD karet se odlamují přepážky mezi piny, ve čtečce se něco zalamuje, Redukce je sd-micro je další potenciáln zdroj problémů
čtečky některé taky stojí za sterou belu. Někdy jsou kontakty na tom špatně, že pomůže když karta nebo čtečka běží v pomalejší přenosovem režimu USB3.0->USB2.0 nebo SDR104/UHS->SPI mode
nevím, kde byla chyba, ale já si tipuju, že data byla uložená na kartě v pořádku, ale byla v nestabilní čtečce (šlo by zjistit v windows-prohlžeč událostí- na jednodtce... došlo k io chybě upozornění) a ... je ale záhada, že staré ste viděl a nové ne,
Někdy taky záleží na kontaktu USB čtečky vs konektoru, že stačí malinko pootočit nebo tlačit a rozpadně se spojení, to samé kabel, pokud čtečka mýá vyjímatelný kabel
šel třeba udělat obraz partition?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.