Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program Big Luncher

Od: delina® odpovědí: 2 změna:

Chci si pořídit tak trochu chytrý telefon /Aligator 6600S/ a chtěla bych užívat Big Luncher.Jsem už v seniorském věku, běžné ovládání chytrého telefonu na androidu mě moc nevyhovuje. Máte někdo zkušenosti?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Ten aligator má velmi nehezké parametry, poohlédl bych se jinde i jakožto nenáročný uživatel. Jinak senior launcherů je vícero, můžete vyzkoušet všechny a pak používat nejoblíbenější. Aplikace může být placená, ale taková investice do pohodlí se vyplatí. Lze používat i na dalších svých mobilech, až doslouží budete mít na novém opět prostředí na které jste zvyklý bez ohledu na značku.

hodnocení

1x

Jsem už také dost dlouho v seniorském věku a nemám s chytrým telefonem problém. O věku to není. Vystřídal jsem jich několik, nyní mám Xiaomi Redmi Note 14 5G a jsem spokojen.

doplněno 05.06.25 12:48:

Pokud vám jde o velikost písma, tak ta se dá nastavit i větší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]