Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slyším hudbu v hlavě

Od: novy odpovědí: 9 změna:

Při poslechu reproduktorů slyším hudbu v hlavě jako bych měl sluchátka. Poraďte co je špatně,děkuji.

doplněno 05.06.25 11:07:

Prosím,už nereagujte,děkuji,nenapadlo mě,že se ptám v Dikobrazu.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi to chce lékaře.

doplněno 05.06.25 13:02:

Když nejste schopen situaci popsat pořádně, tak se nedivte reakcím. Umístění beden, vzdálenost od sebe, směr zvuku a také je důležité, zda membrány u obou pracují stejně (to se zkouší třeba plochou baterkou). Pokud ne, je potřeba u jedné bedny prohodit přívodní vodiče.

novy
hodnocení

Taky mě to napadlo a bude to ono.Posadil jsem dceru do křesla a normál.Potom, co jsem si sedl zase já, bylo to v pořádku.

ben®

novy - tady jde o humor z Vaší strany, že? Problém byl, dokud neseděla v křesle dcera a potom už to bylo OK .

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, špatně je to, že jste uvedl málo informací a není jasné, zda řešíte problém technický či zdravotní. Pro začátek si vytáhněte hlavu z reprobedny . Zdravím!

P.S. Co jiného poradit, dokud nedoplníte informace, než hloupost. A kterým tělesným orgánem mimo hlavu byste chtěl tu hudbu slyšet?

novy
hodnocení

Myslíte, že v oblasti ELEKTRONIKA-AUDIO bývají otázky zdravotní?Jaké informace máte na mysli?Uvedl jsem, že poslouchám hudbu Z REPRODUKTORŮ.to se dělá tak,že je má člověk v nějaké poloze před sebou, sedí nebo stojí a poslouchá.Uvedl jsem, že hudba se mi jeví JAKO BYCH měl sluchátka,zní mi v hlavě.To není v pořádku,má znít Z PROSTORU PŘEDE MNOU.To vše je z mé otázky zřejmé.Uveďte tedy, které skutečnosti chcete doplnit, já se vynasnažím.

Anebo raději ne,u vás by to smysl nemělo.

hodnocení

0x
Máte otočenou fázi jedné reprobedny. Zvuk pak zní nepříjemně, jako by uprostřed hlavy. Pokud je připojena zacvakávacím konektorem, tak prostě jednu dvojlinku otočte.
ben®

tomkk - ne. Stačilo posadit dceru do křesla a je to vyřešeno/v pořádku . Píše to tazatel, nikoliv dcera.

Dcera to nepozná. Měl si udělat kluka. To je tak, když si někdo nedá záležet. ;)

hodnocení

0x

nás neumlčíte a moc se mi chce něco říci-buďte moc rád že máte s ušima takový malý problém-stačí si třeba ty bedny nepouštět-ale dost srandy...bydlím na vesnici a pořád jsem slyšel v dáli cirkulárku-nevěnoval jsem tomu pozornost-vesnice a cirkula patří k sobě...jenže já se jednou probudil v noci a to svištění cirkulárky v dálce jsem slyšel..takže jsem pochopil že mám problém protože ve dvě hodiny v noci asi nikdo nebude řezat dřevo...takže jsem si odělal kolečko po doktorech..až jsem se divil co mašinek a přístrojů na vyšetření sluchu existuje...nenašli nic ...a že je hodně problémů co nedovedou s ušima vyřešit...naštěstí to pak samo přestalo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]