Nejste přihlášen/a.
Při poslechu reproduktorů slyším hudbu v hlavě jako bych měl sluchátka. Poraďte co je špatně,děkuji.
Prosím,už nereagujte,děkuji,nenapadlo mě,že se ptám v Dikobrazu.
Asi to chce lékaře.
Když nejste schopen situaci popsat pořádně, tak se nedivte reakcím. Umístění beden, vzdálenost od sebe, směr zvuku a také je důležité, zda membrány u obou pracují stejně (to se zkouší třeba plochou baterkou). Pokud ne, je potřeba u jedné bedny prohodit přívodní vodiče.
Taky mě to napadlo a bude to ono.Posadil jsem dceru do křesla a normál.Potom, co jsem si sedl zase já, bylo to v pořádku.
novy - tady jde o humor z Vaší strany, že? Problém byl, dokud neseděla v křesle dcera a potom už to bylo OK .
Dobrý den, špatně je to, že jste uvedl málo informací a není jasné, zda řešíte problém technický či zdravotní. Pro začátek si vytáhněte hlavu z reprobedny . Zdravím!
P.S. Co jiného poradit, dokud nedoplníte informace, než hloupost. A kterým tělesným orgánem mimo hlavu byste chtěl tu hudbu slyšet?
Myslíte, že v oblasti ELEKTRONIKA-AUDIO bývají otázky zdravotní?Jaké informace máte na mysli?Uvedl jsem, že poslouchám hudbu Z REPRODUKTORŮ.to se dělá tak,že je má člověk v nějaké poloze před sebou, sedí nebo stojí a poslouchá.Uvedl jsem, že hudba se mi jeví JAKO BYCH měl sluchátka,zní mi v hlavě.To není v pořádku,má znít Z PROSTORU PŘEDE MNOU.To vše je z mé otázky zřejmé.Uveďte tedy, které skutečnosti chcete doplnit, já se vynasnažím.
Anebo raději ne,u vás by to smysl nemělo.
tomkk - ne. Stačilo posadit dceru do křesla a je to vyřešeno/v pořádku . Píše to tazatel, nikoliv dcera.
nás neumlčíte a moc se mi chce něco říci-buďte moc rád že máte s ušima takový malý problém-stačí si třeba ty bedny nepouštět-ale dost srandy...bydlím na vesnici a pořád jsem slyšel v dáli cirkulárku-nevěnoval jsem tomu pozornost-vesnice a cirkula patří k sobě...jenže já se jednou probudil v noci a to svištění cirkulárky v dálce jsem slyšel..takže jsem pochopil že mám problém protože ve dvě hodiny v noci asi nikdo nebude řezat dřevo...takže jsem si odělal kolečko po doktorech..až jsem se divil co mašinek a přístrojů na vyšetření sluchu existuje...nenašli nic ...a že je hodně problémů co nedovedou s ušima vyřešit...naštěstí to pak samo přestalo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.